Vardø videregående skole

HACCP: arbeid med mattrygghet
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • HACCP: arbeid med mattrygghet
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • HACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Dette er for å hindre at folk skal bli syke av maten de spiser. Fremgangsmåter basert på HACCP kan benyttes i hele matkjeden fra primærproduksjon til servering og detaljhandel. Det er derfor viktig at alle aktører og ansatte i matkjeden engasjerer seg, har kompetanse innenfor mattrygghet og vet hvordan et HACCP-system kan bygges opp, gjennomføres og vedlikeholdes. Boken setter mattrygghet inn i en vitenskapelig og historisk sammenheng og diskuterer konsekvenser ved matbåren sykdom. Siden kvalitetsstyring er basis for HACCP forklarer den grundig begrepene kvalitet og kvalitetsstyring, og sammenhengen mellom tradisjonell kvalitetsstyring og styringssystemer for mattrygghet.
ISBN
  • 978-82-584-0543-3
Tilgjengelige
  • 0/10
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00001693nam  22002651  4500
*0015865
*008140408s2014    no     ar         00nob 9
*015  $a150161722$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-584-0543-3$bh.
*025  $a9788258405433
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a363$zh$223/nor
*10010$aSmolan, Geir$8m
*24010$aHACCP
*24510$aHACCP$barbeid med mattrygghet
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$c2014
*300  $a203 s.$bill.$c24 cm
*520  $aHACCP er et system matbransjen benytter for å forebygge matbåren sykdom og er det dominerende styringssystemet for å sikre trygg mat i næringsmiddelproduksjon. Systemet skal virke forebyggende ved at tiltak settes inn på de riktige stedene i verdikjeden. Dette er for å hindre at folk skal bli syke av maten de spiser. Fremgangsmåter basert på HACCP kan benyttes i hele matkjeden fra primærproduksjon til servering og detaljhandel. Det er derfor viktig at alle aktører og ansatte i matkjeden engasjerer seg, har kompetanse innenfor mattrygghet og vet hvordan et HACCP-system kan bygges opp, gjennomføres og vedlikeholdes. Boken setter mattrygghet inn i en vitenskapelig og historisk sammenheng og diskuterer konsekvenser ved matbåren sykdom. Siden kvalitetsstyring er basis for HACCP forklarer den grundig begrepene kvalitet og kvalitetsstyring, og sammenhengen mellom tradisjonell kvalitetsstyring og styringssystemer for mattrygghet.
*574  $aOriginaltittel: HACCP
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aServicenæringer$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aServicenæringar$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aVaksvik, Sissel$eforf.$jNO$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex2Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex3Utlånt20.09.2021Vardø videregående skole 
Ex4Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex5Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex6Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex7Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole 
Ex8Utlånt16.03.2022Vardø videregående skole 
Ex9Utlånt12.04.2021Vardø videregående skole 
Ex10Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole