Vardø videregående skole

Kvalitetsstyring og internkontroll: styringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kvalitetsstyring og internkontroll: styringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • S
Emne
År
  • 2009
Noter
  • Boka gir en enkel innføring i styringssystemer for kvalitet, miljø, "HMS-internkontroll" og andre systemer som er pålagt av myndighetene. Kvalitetsstyring og internkontroll er laget for de som må kjenne til og lære systematisk kvalitets- og HMS-arbeid, eller annen type internkontroll som myndighetene bestemmer. Den kan brukes av elever og studenter og i arbeidslivet. I små virksomheter kan den fungere som en gjør-det-selv-oppskrift. Den egner seg godt som oppslagsverk, eller til å lese litt her og der om det man lurer på i øyeblikket. Boka er delt i fire deler. Del 1 gir en innføring i kvalitetsbegrepet og styringssystemer. Del 2 utdyper en del sentrale temaer som strategier for kvalitet og styring, standardisering på kvalitetsområdet ("ISO 9000") og den historiske utviklingen av kvalitetsstyring. Del 3 tar for seg utvikling av systemer i praksis. Del 4 er en faktadel med blant annet en fyldig ordliste.
ISBN
  • 978-82-584-0536-5
Tilgjengelige
  • 3/9
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00001928nam  22003011  4500
*0016002
*008090811s2009    no     ar         00nob 9
*015  $a150110015$bBokbasen AS
*019  $bl$dL
*020  $a978-82-584-0536-5$bh.$c340.-
*025  $a9788258405365
*040  $aBokbasen AS
*090  $dS
*10010$aSmolan, Geir$8m
*24510$aKvalitetsstyring og internkontroll$bstyringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$c2009
*300  $a124 s.$c24 cm
*520  $aBoka gir en enkel innføring i styringssystemer for kvalitet, miljø, "HMS-internkontroll" og andre systemer som er pålagt av myndighetene.  Kvalitetsstyring og internkontroll er laget for de som må kjenne til og lære systematisk kvalitets- og HMS-arbeid, eller annen type internkontroll som myndighetene bestemmer. Den kan brukes av elever og studenter og i arbeidslivet. I små virksomheter kan den fungere som en gjør-det-selv-oppskrift. Den egner seg godt som oppslagsverk, eller til å lese litt her og der om det man lurer på i øyeblikket.   Boka er delt i fire deler. Del 1 gir en innføring i kvalitetsbegrepet og styringssystemer. Del 2 utdyper en del sentrale temaer som strategier for kvalitet og styring, standardisering på kvalitetsområdet ("ISO 9000") og den historiske utviklingen av kvalitetsstyring. Del 3 tar for seg utvikling av systemer i praksis. Del 4 er en faktadel med blant annet en fyldig ordliste.
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nno
*650 0$aMatfag$1RMMFG2$2Udir$9nob
*650 0$aMatfag$1RMMFG2$2Udir$9nno
*650 0$aRåvarer, produksjon og kvalitet$1MFG2001$2Udir$9nob
*650 0$aRåvarer, produksjon og kvalitet$1MFG2001$2Udir$9nno
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nno
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S
Ex2Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S
Ex3Tilgjengelig Vardø videregående skole S
Ex4Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S
Ex5Tilgjengelig Vardø videregående skole S
Ex6Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S
Ex7Tilgjengelig Vardø videregående skole S
Ex8Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S
Ex9Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole S