Forfatter
Tittel Trygg mat, bransje og arbeidsliv: programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00003262nam 22005411 4500
*0017079
*008220513s2022 no ar 00nob 9
*015 $a150439341$bBokbasen AS
*019 $bl$dL
*020 $a978-82-11-04560-7$bheftet
*025 $a9788211045607
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.3$zh$223/nor
*090 $c641.3$dM
*10010$aMomrak-Haugan, Anne$d1970-$jNO$0(NO-TrBIB)7076394$8f
*24510$aTrygg mat, bransje og arbeidsliv$bprogramområder på vg1/2 restaurant- og matfagene$cAnne Momrak-Haugan, Tonje Fossum Svendsen, Trond Andresen
*250 $a1. utgave
*260 $aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300 $a277 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520 $aTrygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nno
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RMRMF1$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RMRMF1$2Udir$9nno
*650 0$aBaker og konditor$1RMBAK2$2Udir$9nob
*650 0$aBakar og konditor$1RMBAK2$2Udir$9nno
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nob
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nno
*650 0$aMatproduksjon$1RMMPR2$2Udir$9nob
*650 0$aMatproduksjon$1RMMPR2$2Udir$9nno
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1RMF1007$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1RMF1007$2Udir$9nno
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1BAK2002$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1BAK2002$2Udir$9nno
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1MPR2002$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1MPR2002$2Udir$9nno
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1KOS2002$2Udir$9nob
*650 0$aBransje og arbeidsliv$1KOS2002$2Udir$9nno
*650 0$aVG1$1VG1$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aVG1$1VG1$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aSvendsen, Tonje Fossum$d1980-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)9073086$8f
*70010$aAndresen, Trond$d1972-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1665642634360$8m
*90010$aHaugan, Anne Momrak-$zMomrak-Haugan, Anne$jNO
*90010$aFossum Svendsen, Tonje$zSvendsen, Tonje Fossum$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening