Forfatter
Tittel Kokk- og servitørfag: lærebok for vg2
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00002157nam 22003371 4500
*0017094
*008230127s2023 no ar 00nob 9
*015 $a150458133$bBokbasen AS
*019 $bl$dL
*020 $a978-82-11-04705-2$bheftet
*025 $a9788211047052
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.3$zh$223/nor/20230808
*090 $c641.3$dA
*10010$aAndresen, Trond$d1972-$jNO$0(NO-TrBIB)1665642634360$8m
*24510$aKokk- og servitørfag$blærebok for vg2$cTrond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen
*260 $aBergen$bFagbokforlaget$c2023
*300 $a239 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520 $aKokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nno
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nob
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nno
*650 0$aRåvare, produksjon, salg og service$1KOS2001$2Udir$9nob
*650 0$aRåvare, produksjon, sal og service$1KOS2001$2Udir$9nno
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aSandvin, Per-Øystein$d1957-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)8050879$8m
*70010$aToresen, Mathias$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1691043608635$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening