Vardø videregående skole

Kokk- og servitørfag: lærebok for vg2
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kokk- og servitørfag: lærebok for vg2
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.3 A
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2023
Noter
  • Kokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
ISBN
  • 978-82-11-04705-2
Tilgjengelige
  • 0/1
Lånere på venteliste
  • 0 (0)
*00002157nam  22003371  4500
*0017094
*008230127s2023    no     ar         00nob 9
*015  $a150458133$bBokbasen AS
*019  $bl$dL
*020  $a978-82-11-04705-2$bheftet
*025  $a9788211047052
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.3$zh$223/nor/20230808
*090  $c641.3$dA
*10010$aAndresen, Trond$d1972-$jNO$0(NO-TrBIB)1665642634360$8m
*24510$aKokk- og servitørfag$blærebok for vg2$cTrond Andresen, Per-Øystein Sandvin, Mathias Toresen
*260  $aBergen$bFagbokforlaget$c2023
*300  $a239 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520  $aKokk- og servitørfag er en lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemålene etter råvare, produksjon, salg og service, og er skrevet etter ny læreplan 2021.Teoristoffet er fordelt på disse temaene: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjoner, service og gjestebehandling, mat og helse. Boka gir en innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandler. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget også: Nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 Boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattere av boka er Trond Andresen (faglærer for restaurant- og matfag ved Greveskogen vdg skole), Per Øystein Sandvin (forretningsutvikler og prosjektleder i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nob
*650 0$aRestaurant- og matfag$1RM$2Udir$9nno
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nob
*650 0$aKokk- og servitørfag$1RMKOS2$2Udir$9nno
*650 0$aRåvare, produksjon, salg og service$1KOS2001$2Udir$9nob
*650 0$aRåvare, produksjon, sal og service$1KOS2001$2Udir$9nno
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aVG2$1VG2$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aGrunnbøker$16$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aSandvin, Per-Øystein$d1957-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)8050879$8m
*70010$aToresen, Mathias$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1691043608635$8m
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Underveis mellom bibl. enheter Vardø videregående skole641.3 A